Klein budget, grote make-over!

Klein budget, grote make-over!

Sta je te popelen om jouw saloninterieur een make-over te geven, maar heb je niet het budget of de tijd voor een complete make-over? Geen probleem! Met een paar kleine, slimme veranderingen kan je je salon al een hele andere look geven. Lees hieronder de beste budget tips van interieurstylisten om je salon een snelle make-over te geven!

Fris de muren op met een proefpotje verf
Een proefpotje verf kun je redelijk goedkoop of in sommige gevallen zelfs gratis ophalen bij de bouwmarkt. Je kunt deze gebruiken om plinten, wandoppervlakken of dressoirs bij te werken die vies geworden of beschadigd zijn door salonstoelen, voeten van klanten of door het verplaatsen van anderen salonmeubels. Een likje verf op plekken waar het echt nodig is kan je salon echt opfleuren!

Accessoires 
Je kunt jouw salon snel een make-over geven door een nieuw kleurenpalet te kiezen en je accessoires te vervangen door accessoires in deze kleuren. Zo geef je je salon in één keer een hele andere look, zonder muren te schilderen of grote meubels te vervangen. Kleine accessoires zoals lijstjes, vaasjes en kaarsen hoeven niet duur te zijn en kunnen een groot verschil maken!

Tip: Heb je nog een paar oude vazen staan die niet geheel in je interieur passen? Laat deze gemakkelijk in je interieur passen door ze in de kleur van je muur te verven!

Niks uitgeven, maar verplaatsen
Je hoeft geen enkele cent uit te geven om je salon een boost te geven. Je kunt namelijk ook nieuw leven in je salon blazen door meubels of etalages een ander plekje te geven. Als de ruimte en andere beperkingen zoals stopcontacten het toelaten, kun je de salon omdraaien en een nieuwe lay-out geven. Alleen deze simpele verandering kan er al voor zorgen dat je salon een totaal andere look heeft!

Hetzelfde kun je doen met de presentatie van je producten. Dit kan niet alleen de lay-out positief beïnvloeden, maar óok de productverkoop boosten.

Meer weten over hoe je jouw salon kan inrichten? 11 salon eigenaren delen hun tips. Lees het hier!

×

The Gallery Salon Studios

× Hoe kan ik je helpen?