The Gallery - Eigen Schoonheidssalon beginnen - Header

Schoonheidssalon beginnen

Ben jij een schoonheidsspecialist of zelfs een browartist of lashartist en wil jij jouw eigen schoonheidssalon beginnen? Dan kom je voor een groot aantal keuzes te staan zoals bijvoorbeeld het kiezen van een ruimte. Een van de opties is het openen van jouw eigen schoonheidssalon. Maar het openen van een schoonheidssalon aan huis of het overnemen van een salon nemen hoge kosten met zich mee, zoals een extra hypotheek, verbouwkosten en de gehele inrichting van je salon. Een salon studio van The Gallery biedt de oplossing! Bij The Gallery start je jouw eigen salon voorzien van de belangrijkste benodigdheden zonder dat je grote investeringskosten hoeft te maken. Download de brochure en lees of een salon studio iets voor jou is!

Een beautysalon in The Gallery

The Gallery biedt salon studio’s voor ondernemers in de beauty branche. Iedere salon is een aparte ruimte met een eigen voordeur waar steeds een ander bedrijf in gevestigd is. Wanneer je kiest voor een salon studio van The Gallery dan heb je dus echt je eigen salon en deel je hem met niemand anders. Deze ruimtes zijn voorzien van een complete inrichting, zoals een wasbak, hydraulische stoel en opslag, maar mogen naar eigen smaak en wensen worden ingericht.

The Gallery heeft een vestiging in Rotterdam Beurs en Amsterdam Centrum. 

Van alle gemakken voorzien
Met een salon studio van The Gallery is je salon voorzien alle basisvoorzieningen.

  • Technisch werklicht
  • Keuken met warm en koud water
  • Genoeg elektriciteitspunten
  • Een wastafel
  • Je eigen logo op de voordeur.

Verder ben je vrij in de aankleding en weet je precies wat je per maand kwijt bent. 

 

Alles wat je nodig hebt

Het grote voordeel van een salon studio via een membership van The Gallery is dat de inrichting van de salon volledig gericht is op de beauty branche. Zo zijn de studio’s voorzien een hydraulische stoel, wasbakken en grote spiegels. Ook zijn ze voorzien van opslag en lades voor de spullen die je snel bij de hand moet hebben zoals pincetten, kwasten, wimperkrullers, etc. Daarnaast zijn de salon studio’s voorzien van spullen om een prettige wachtruimte te bieden aan je klanten zoals comfortabele stoelen, een backbar en een keukenblok. De salons bieden dus alles wat jij als schoonheidsspecialist, lash artist of brow artist nodig hebt!

Aankleding

Naast dat alle salon studio’s van The Gallery al voorzien zijn van alle basisvoorzieningen, ben je helemaal vrij in de aankleding. Hiermee kan je jouw salon echt de style, look and feel van jouw bedrijf meegeven. Je mag dus de playlist opzetten waarmee jouw werkdag voorbij vliegt, de meubels neerzetten die jij mooi vind en de salon aankleden met accessoires die het gevoel van jouw bedrijf uitstralen. 

Logo op de voordeur

Een van de belangrijkste kenmerken van jouw bedrijf is natuurlijk jouw bedrijfslogo. Dit straalt uit wie jij als bedrijf wilt zijn en is vaak een belangrijk herkenningspunt voor je klanten. Daarom zorgen wij ervoor dat jouw logo op je voordeur wordt geprint. Hiermee straalt jouw salon van binnen én buiten het gevoel van jouw bedrijf uit. 

Eén vaste prijs

Tot slot, je betaalt één vaste prijs per maand voor een salon studio. Dit is inclusief onderhoud, gas, water, licht en wifi. Zo kom je niet voor onverwachte kosten te staan en weet je precies wat je aan het einde van de maand kwijt bent. Je hoeft dus alleen maar voor je eigen werkspullen en producten te zorgen, de rest doen wij!

Support voor jouw schoonheidssalon

Bij The Gallery neem je niet alleen een salon af, je wordt lid
van een inspirerende community van zelfstandige ondernemers in de beauty branche.
Dit betekent dat je het niet alleen hoeft te doen. Wij ondersteunen je namelijk
door middel van creative en business support.

Creative support

The Gallery organiseert regelmatig exclusieve evenementen voor haar leden. Hierbij brengen we bekende talentvolle hair- en beauty artists naar The Gallery. Een ultieme kans om te netwerken en te leren van de community. Hoor de laatste nieuwtjes, laat je inspireren onder het genot van een cocktail of neem een selfie met een bekende stylist. En natuurlijk ga je niet met lege handen naar huis; je gaat altijd naar huis met een goedgevulde goodiebag!

Business support

Voor onze leden hebben we The Gallery-app ontwikkelt. Via deze app krijg jij toegang tot educatieve trainingen voor business en marketing, maar ook inspiratie en artistieke ontwikkeling. Ook krijg je toegang tot alle voordelen en kortingen bij de partners van The Gallery, dit zijn beautymerken die graag met onze community samenwerken.

Voordelen van een schoonheidssalon in The Gallery

✓ All-in prijs: inclusief onderhoud, gas, water, licht en wifi.
✓ Voorzien van een complete inrichting: zoals een hydraulische stoel, grote, spiegels, wasbakken en opslag.
✓ Privacy: met een salon van The Gallery kies je voor een salon die echt alleen van jou is.
✓ Bepaal jouw eigen werktijden: je hebt 24/7 toegang tot je salon, hierdoor kun je jouw eigen openingstijden bepalen.
✓ The gallery community: je neemt niet alleen een salon af van The Gallery, je wordt lid van een community van ondernemers in de beauty branche.

Hoe komt jouw schoonheidssalon eruit te zien?

Meer weten?

Wil jij meer weten over de salon studio’s van The Gallery? Ontvang dan de brochure via onderstaand formulier!

Voornaam
×

The Gallery Salon Studios

× Hoe kan ik je helpen?