you-amsterdam-3980629.jpeg

We zorgen voor jou, zodat jij je op je eigen business kan focussen!


Wij maken volledig ingerichte salon studios voor hair en beauty professionals. Onze service en support laat jouw eigen salon groeien.

Onze Missie

Wij ondersteunen jouw carriere als hair artist of nail/lash technician, helpen je dromen na te jagen en van je vrijheid als saloneigenaar te genieten.

Ons Doel

Wij proberen iedere dag de allerbeste salon ervaring te bieden. Onze services zoals de turnkey salon studio’s, de business support, trainingen en onze app stellen jou in staat het maximale uit jezelf en je business te halen. Wij helpen jouw mooiste salondromen uit te laten komen

Het aantal zelfstandige stylisten groeit jaarlijks met 5 procent, maar er zijn nauwelijks betaalbare en geschikte salons voor deze groep ondernemers te vinden. The Gallery Salon Studios is de oplossing voor deze stylisten. Wij ontzorgen hen met volledig uitgeruste salon studio’s en ondersteuning in het runnen van hun business, bijvoorbeeld op het gebied van online marketing. Hierdoor kunnen stylisten zich volledig focussen op hun eigen klanten. Zij hebben hun eigen salon, maar staan er niet alleen voor.

The Gallery is in 2018 gestart met de ontwikkeling van dit vernieuwende concept voor zelfstandige stylisten. Hiermee willen ze gedreven zelfstandige ondernemers helpen succesvol te zijn. Na een succesvolle pilot locatie, opende The Gallery Salon Studios in 2020 haar deuren in Rotterdam en  in 2021 in Amsterdam.

Het is 2022, je bent klaar voor je eigen salon!

6

We horen graag van je; hier neem je contact met ons op.

Vul je gegevens in en we reageren zo snel mogelijk!

Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Welk soort salon wil je openen?
Bericht
×

The Gallery Salon Studios

× Hoe kan ik je helpen?